niektórzy mają w oczach taką głębię
jak dobrze zajrzysz zobaczysz dno ziemi
w środku jak każdy masz
sterty guzików zapałek muszli
trochę trocin i piasku
zbuduj z nich miasto
zwiedzę je z przyjemnością
gdybyś miała trochę więcej rozumu
zostawiłabyś wszystko jak jest
całe szczęście go nie masz
bo możemy stawiać wieże mosty
drogi i prowadzać się po nich
do woli
a jeśli chcesz
wywleczemy świat na lewą stronę
niech zacznie się od początku
Dodane przez słońce
dnia 30.05.2009 03:21 ˇ
9 Komentarzy ·
692 Czytań ·
|