zdążyłem jeszcze budować socjalizm w erfurcie
ładowaliśmy wielkie płyty na transport do związku radzieckiego
wraz z nami czarni z angoli johny i castro
castro manawalone rzuca kolega i castro nie wie cotomabyć
manawalo? manawalone? dopytuje
lecz my jesteśmy okrutni
uczymy castra szczególnej odmiany polskiego
dzisiaj znaczy teraz więc kiedy castro każe się nam
wziąć do roboty ze zdziwieniem pytamy: dzisiaj?
dzisiaj! potwierdza castro i już wiemy że żarty się skończyły
castro szpanuje bo kupił motor zabije się na nim
w przyszłym roku
Dodane przez przemek_f
dnia 15.09.2010 17:21 ˇ
12 Komentarzy ·
878 Czytań ·
|