narodziny dziecka. wyjątkowy czas.
pierwsza rubryka w cv.
matka niezgwałcona. w czepku urodzony.
primo bez plam w papierach.
nieurodzony mordercą. brzydkim
wykolejeńcem raczej też nie.
okaz zdrowia. dalej.
na żłobkowych obrazkach przykład piękności.
sentyment do smarkacza na kampanię wyborczą.
łzy przedszkolanki dołączone do teczki. dla
kochanego łobuziaczka wszystko.
jedna jedynka od pani wychowawczyni. nie mówmy
o tym. nie piszmy zwłaszcza.
prawidłowo.prawidłowo.
do wspomnień zaliczony teatr. pierwsze hobby.
cel w życiu zaakcentowany. zainteresowania. yhm.yhm.
pierwsza szkolna miłość. zdjęcie. bardzo ładna.
ma pamiętać romantycznego we włosach długich i kręconych.
opowiedzieć przed kamerami.
obowiązkowo.
recytacje wierszy w liceum dopisać należy.
grę na gitarze tym bardziej.
za wysoki był. trzeba było i się zniżył. dokładnie.
wypowiadając te słowa planowo się roześmiać.
zmienić świat. młodzieńczy kaprys.
z tego się wyrasta. normalne. tylko między nami.
z biurokracją nie ma żartów.
bardzo bogate cv. ze studiów mocna cenzura.
dokument o standardach unijnych.
jeszcze tylko uzupełnienie. jedna burda
po oddaniu dyplomu. by charakter
był pogodny.
***********
gratulują rozwoju. młodzieniec z przyszłością.
bez trupów za sobą jak Bóg nakazał.
z takim cv przyjmować będą i wybierać. będzie
piękny dom i rodzina niepatologiczna.
aby tylko pisać cv bez końca można było. bez
ostatniej rubryki.
Dodane przez Kruczasty
dnia 08.04.2008 16:21 ˇ
8 Komentarzy ·
880 Czytań ·
|