więc mamy oto dwa a a - obiekty te poruszają się szybciej
niż wiązka światła czy też zasłona nocy
ale ale! jest jeszcze dźwięk co charczy melodią byłych
prób i błędów na zawsze przeciosujący pamięć krusząc
naczynie. czy zatem ta glina ma ucho? ha a można
zapewne inaczej na przykład iść po ośrodkowej
trasą straight (nic ci to nie mówi skarbie bo
niewiadomo, którą jesteś wersją)
mocno i dobitnie zaakcentować rozpoznanie by
nie błądzić po zagubionych autostradach
i
innych traktatach trzeciego stopnia
wspólnej utopii (stop się a gdy
przyjdzie ta druga powiedz A)
Dodane przez lingue_zero
dnia 18.02.2008 08:45 ˇ
6 Komentarzy ·
762 Czytań ·
|