wydarzyło się nam. wszystkie gazety pisały o tym
święcie zmarłych. listach agentów, sprzedanych meczów.
zwycięstwie reprezentacji i porażce anglii. czyż to nie piękne,
że listopad ma tak wielką moc zbawienną. poszły do nieba
fajerwerki na chorzowskim. ależ nie ma o czym mówić -
wydarzyło się nam. po prostu mamy szczęście, że trafiliśmy na siebie,
że rzuciłaś mnie, że ja rzuciłem ekonomię - przeliczyłem się,
zwyczajnie. teraz mam dużo czasu żeby szukać lepszej
pracy, niż to pisanie pamiętnika dwuwersem. jeszcze chwilę i
wyjadę, gdy skończy się moda na wyjazdy, bo wiesz,
zawsze chciałem być w opozycji, ale teraz jest już PO
WSZYSTKIM.
Dodane przez Niewierny Tomasz
dnia 23.11.2007 15:20 ˇ
14 Komentarzy ·
789 Czytań ·
|