reklamy. pokazują jakie będą potrzeby mojej twarzy.
kliniczne objawy zmarszczek ukażą się już za chwilę. jak sen przed jedenastą.
skóra jest najbardziej chłonna oddychać powietrzem.
to jak kawa. zapewniają że niewygodnie smakuje bez papierosa.
druga, trzecia - to już nie samobójstwo.
blat komody jest moją rozpustą. świętym miejscem.
ołtarzyk kaktusa i kakofonii świeczek zapachowych.
na nic więcej nie dam rady patrzeć. prócz gwieździstych ciastek
z miodową konsystencją i posypką na wierzchu.
Dodane przez Martuska
dnia 25.09.2007 09:52 ˇ
11 Komentarzy ·
842 Czytań ·
|