Ulica nauczyła płakać
Jak dzikie psy z żółto-białą pianą na pyskach
Pożeramy odgłosy krzywdzonych
Kurwa
Jak miło, że padło na sąsiada
Wścieklizna - jak miłość ma dwa oblicza
Krwiożercze i potulne
Pożeramy odgłosy krzywdzonych
Podwijając ogon przed krzywdzonymi
Pamiętaj
Na każdego Boga znajdzie się Bóg
Lepszy
Mądrzejszy
Silniejszy
Dom nasłuchał się wiele
Milczenia odrapanych ścian
W morzu niebieskiej farby
plamy nagiego tynku
Dom widział
Przerwy w życiorysie
Wiem ile razy upadłem
Nie wiem gdzie
Dodane przez malym
dnia 05.09.2007 19:32 ˇ
7 Komentarzy ·
938 Czytań ·
|