za powtarzalność
ruch jak wada wrodzona. pół miasta we śnie,
mlecznym szkłem zarysowane chodniki. kwartały.
czasowe nieobecności. własny rejon - on zamyka
za mną przejście. autostrada na berlin jest czysta
i uwiera tak samo. tu masz dodatkową poduszkę,
oprzyj głowę, przełknij ślinę i spójrz:
cyrkulacja powietrza. domy gęstnieją, mętnieją
morza jak w chwilę po zagotowaniu. deformacja.
ten sam obraz, lepsza perspektywa. taka technika
zwiększa iluzję głębi
Dodane przez latortura
dnia 30.08.2007 21:55 ˇ
17 Komentarzy ·
809 Czytań ·
|