Żółty siłownik
Czas teraz podjąć nowe wyzwania
Gdyż jest maszyna do gumy ściągania.
Żółty siłownik co gumę zdejmuje
Bo wałek bez gumy więcej kosztuje.
Siłownik pracuje a siły potrzeba
By prezesowi nie brakło chleba.
I gum tych ściąga co dzień bez liku
Bo wałek bez gumy jest milszy w dotyku.
Żółty siłownik tak ciężko pracuje
By przetrwać zimę gdy złomu brakuje.
Więc gumę ściąga on tak bez litości
Bo wałek bez gumy ma więcej wartości.
Napijmy się zatem bo dzięki maszynie
Dyrektor i prezes w zimie nie zginie.
Wszyscy to wiedzą z obecnych tu gości
Że wałek bez gumy da więcej radości.
Dodane przez dawle
dnia 22.03.2016 00:51 ˇ
5 Komentarzy ·
580 Czytań ·
|