w kategoriach kolorowych minut
czas bawi uprasza magię chwil
kobieta z dzieckiem
wałęsający pies tak zwykłe
ale to nie spiekota miasta
jeszcze rześki poranny chłód rosną pierwsze wiosenne
pragnienia skruszone oczekiwaniem kopie dni
jutro będzie dalej dalej od wszystkiego
zdobyty szczyt zakwitnie
jak jednodniowy kwiat
dobiegną echa słów dzień dobry
jestem dostawcą przynoszę
tyrkoczące ptaki i światło
nigdy nie będzie takiej wiosny
Dodane przez femme
dnia 12.03.2016 16:14 ˇ
9 Komentarzy ·
554 Czytań ·
|