stan skupienia wody
blady świt popatrz
odmieniam nazwy miast
nie puszczam kierunkowskazu
idę w meandry ulic jak w dali
marzenia zostaną a nie
relikty casusy pytania
szczęście to rozgrywka meczu
gdzie po kawałku pryśnie w oko
uśmiechnij czas pociesz ziemię
może zrzuci odcienie szarości
samolot leci ponad chmurami
kreśli powietrzne korytarze
na niebie widać krzyżyk
jeszcze idziemy dalej
dlatego pada deszcz
wychyla się słońce
słyszysz zmieszanie
różowe krople rosy
patrzą
Dodane przez femme
dnia 20.02.2016 19:45 ˇ
14 Komentarzy ·
613 Czytań ·
|