gdy brakuje zajęć nuda jest zajęciem
z rozmową półgębkiem tworzy świetny tandem.
w poszumach ciepłych wiatrów z rozwianymi włosami
blond nadchodzi Molly. zamkniętą w płaszczyźnie
szklanego ekranu zapraszam do sypialni.
i delektuję się subtelnie plecionym widokiem skromności.
rozsądna niebawem traci umiar w prostoduszności
dając wiarę szaleństwu chociaż to on aplikuje je
w małych dawkach kilku kartek cienkiej książki
a mętny płyn koloru skóry podany
jakby od niechcenia w ostatnim stadium
zagubienia wystudzić miał nie tylko wyobraźnię.
biała sukienka nasiąknięta krwią półsiedzącej
na plaży Victorii chyba się nie dopierze.
łatwowierne kobiety są tanie.
Dodane przez Ania Klimczak
dnia 15.03.2012 10:24 ˇ
10 Komentarzy ·
763 Czytań ·
|