szczęście biegnie roześmiane
chichot słyszą wszyscy wkoło
ja wariacko goniąc postać
złapać schwytać pragnę mocno
oczy pełne jej radości
usta blaskiem uczuć wzniosłych
suknia z licznych nitek zwycięstw
skóra siłą, zdrowym życiem
często była przyjaciółką
ludzi mocnych z wielką wizją
i u boku stała wielu
szepcząc w uszy plan sukcesu
szczęście jest kobietą zmienną
szybko nudzi się osobą
monotonność jej nie znana
znów pobiegła inną drogą
złapać choć za rąbek sukni
mieć pomyślność szczęścia pewność
pragnę przeżyć życie w szczęściu
by kochanką była wierną
Dodane przez rokitt
dnia 21.02.2011 17:25 ˇ
6 Komentarzy ·
819 Czytań ·
|