Ja już jestem w tym wieku
że dla mnie jest coraz lepiej
gdy nie jest coraz gorzej.
Nie dziw się więc mi Ela
że jestem taki powściągliwy
taki ostrożny taki głupi
jakbym nie chciał
wszystkiego najlepszego
co Ciebie może spotkać -
obojętne tylko mi już jest
czy ze mną czy beze mnie.
Nie jestem przecież z tobą
jak jeden mąż żebym był
chwiejny czy chybotliwy
na dobre i na złe.
Dlatego więc że Ciebie
kocham - jestem tobie
potrzebny na lepsze jutro -
Dodane przez aniwax
dnia 31.12.2010 23:11 ˇ
8 Komentarzy ·
701 Czytań ·
|