przypsiło nam się to lato
plaża witająca znakiem
zakaz wprowadzenia ludzi
usiana łapami łajki i motyla
przypomina nam obcego
wygryzieni z leżaków
palimy gumę w stronę domu
kibicować Hola Hola Holandii
wygrzewamy się w świetle kineskopu
wlampieni w boisko - teren narodowych kompleksów
oddalamy się od naszych
z polakami nie można dokopać się dokopać
nawet zamków z piasku
tymczasem
merdają w Hi Hi Hiszpanii
a lato turla się nam przed oczami
Dodane przez Karaimka
dnia 25.11.2010 20:19 ˇ
3 Komentarzy ·
829 Czytań ·
|