Jeśli nie wiesz
czym jest cierpienie
to...
nie ma co udawać
rozumiejący zauważą
(.)możesz wiele stracić!
Dla przeznaczenia
przeszkody nie istnieją
ból jest nawet okazją -
aniołowie przychodzą
(najczęściej w środku nocy)
i unoszą cię na ramionach
oczywiście (.)nie dowierzasz
ani nie masz siły się bronić!
z szoku wyłania się myśl -
to moi przyjaciele!
i zdziwienie -
dlaczego?
To proste -
nie odchodzisz!
ktoś tutaj czeka
na ciebie!
Dodane przez cytrus
dnia 12.11.2010 10:54 ˇ
4 Komentarzy ·
565 Czytań ·
|