im dalej tym gęściej,
zdarzenia biegną za tobą.
masz przed sobą ślady swoich łap.
to jest droga pod górkę,
z której twarze odpryskują na bok,
jak kamienie.
sens - jest dobry
ale twoja dwoistość rozdwaja się bez końca.
lepiej mieć w środku
zwykłe znaki własnych zębów. wściekliznę.
tylko dla obłąkanych, wilku!
jeszcze jeden rzut oka przez ramię:
to, co było ciągle jest.
ciągnie w dół powieki, wyciska posokę.
sapnij sobie troszkę.
pomachaj ogonem.
Dodane przez achillea
dnia 24.10.2010 18:22 ˇ
12 Komentarzy ·
980 Czytań ·
|