Różnica - meine lieber Bettler - między pieniędzmi a płytą gramofonową?
- To proste: już się przejaśnia. Iść przez pola na przełaj jest
tak samo, jak przez góry, (Tracisz, tracisz) i wymierzają
komuś policzki. Na policzku pokazały się takie ładne rumieńce,
że zbladłaś; Ale, ale - to od słońca. Dziś przeszyłaś sobie oryginalną
metkę z innych spodni na drugie. No więc? Jaka różnica wtedy, kiedy
wcześniej usypiasz a pieniędzmi? Lieber, liebe...
Dodane przez Łukasz Nycz
dnia 25.08.2010 10:25 ˇ
6 Komentarzy ·
790 Czytań ·
|