Tra ta ta ta
Tra ta ta ta
taka trochę durnowata
Liryczna-idiotyczna
Schludna-nudna
Przeżuta-wypluta
W mego wnętrza wielki smutek
zakradł się mały kogutek.
Rzekł mi krytyk: Kuku ryku!
Kogut siedzieć ma w kurniku!
Mego wnętrza wielkie bóle
opowiadam wszystkim czule.
Na to rzekł ksiądz, jak tu siedzi:
Bóle mówić przy spowiedzi!
W gładkie półsłówka zachwytu
włożę jeszcze beczkę kitu.
Tra ta ta ta
Tra ta ta ta
beczka będzie kiczowata
Tra ta ta ta
Tra ta ta ta
Dodane przez Franciszek Krool
dnia 19.07.2010 07:24 ˇ
11 Komentarzy ·
671 Czytań ·
|