Dywersanci byli ścigani przez inne parowozy i na koniec ujęci,
przy czym kilku z nich zostało skazanych i powieszonych
pod zarzutem uprawiania szpiegostwa i dywersji
Great Locomotive Chase
co byś zrobił
gdyby harvey keitel
stanął ci nad głową
trzeźwy
pozbawiony kofeiny
i diabolicznego błysku w oczach
nieuzbrojony
ale za to
z kamienną twarzą
bustera keatona
w kokpicie rozkosze gościnności
generał
nie służył w piechocie morskiej
nie zagrał w filmie
marynarz na dnie morza
zły porucznik
zwierzchnika sił zbrojnych
co byś zrobił pilocie
pirx lądował
Dodane przez gammel grise
dnia 26.05.2010 19:54 ˇ
11 Komentarzy ·
856 Czytań ·
|