w tym śnie kupiłeś pościel z psami
zadzwoniłeś abym wracała
bo musisz to koniecznie zamienić w wiersz
zastałam cię przy żwawym ścieleniu
było południe więc się przestraszyłam
kazałeś usiąść zacząłeś tłumaczyć dlaczego
nasty dog ma czerwoną
hungry dog ma zieloną
sleepy dog ma niebieską
happy dog ma żółtą kość
prześcieradło było szorstkie i kudłate
kłuło mnie w łapki ale tak leciutko
zaczęło mi się podobać
nasze czakry się połączyły
i zaczęły wirować jak szalone
nawet nie wiem kiedy usłyszałam
że szczekasz przez sen
jak storożewaja sobaka
z Moskwy.
Dodane przez Karaimka
dnia 30.04.2010 20:43 ˇ
6 Komentarzy ·
818 Czytań ·
|