Co dla pana panie, jak panu tam?
Marnie jakoś pan dziś wyglądasz!
Problemy, a kto ich nie ma.
Rozumiem jak zawsze dwa z wkładką i rachunek.
Powiadasz pan świat jest podły?
Podła to może być pogoda, albo sąsiad,co narobił panu na wycieraczkę.
Świat kochany jest piękny i ciekawy!
Dasz pan wiarę, że na południu kwitną już kwiaty?
Zaś człowiek niby człowiekowi bratem a jednak wilkiem.
Wiesz pan kiedyś pogryzł mnie pies,wzięłam surowice i postrachu.
Dawno temu zdradził mnie ktoś bliski,wie pan taka miłość po sam grób.
I bul wciąż pozostaje a przemierzyłam już szmat czasu.
A świat jest piękny i niezmienny, tylko my zaczynamy utykać.
Zwykły problem wędrowca.
Przykro mi kochany panie za chwile zamykam!
Popełniony - Piła dn. 08.04.10 r.
Dodane przez Edmund Czynszak
dnia 28.04.2010 10:06 ˇ
7 Komentarzy ·
743 Czytań ·
|