Antarktyda dzień pierwszy.
Zimno, zimno, bardzo zimno.
Białe niedźwiedzie i pingwiny. Zimno.
Pingwiny też białe. Śnieg. Bardzo zimno.
Tylko co tutaj do cholery robią dwaj żołnierze Wietkongu!?
Adrenalina i zimno.Białe niedźwiedzie.
Żołnierze Wietkongu.Antarktyda.
Antarktyda dzień drugi.
Cieplej, ale wciąż zimno.
Białe niedźwiedzie i pingwiny.Śnieg.
Brązowa breja.Jeden żołnierz Wietkongu.
Białe niedźwiedzie.
Antarktyda dzień trzeci.
Zimno.Zimno i wcale nie jest cieplej. Ani trochę. Białe niedźwiedzie.Białe pingwiny.
Czy jest możliwa miłość białego niedźwiedzia do brunatnej niedźwiedzicy?
Zimno.Musi być zimno, bo jest zima.
Nie ma już żołnierzy Wietkongu.
Pewnie dlatego, że zimno.
Dodane przez Doctor
dnia 22.11.2009 15:58 ˇ
8 Komentarzy ·
1325 Czytań ·
|