Twoje usta pachną różą
moje łopianem
niech się pani we mnie zadurzy
jeszcze przed ranem,
bo potem niech się dzieje
co chce
nic nie jest ważne
niech się pani we mnie zadurzy
jak ja w pani,
ten świat już stoi na głowie
nic nie poradzimy na to
bądźmy zadurzeni w sobie
na przekór światu.
pozostała tylko liryka
na próbę opisu stanu
jaki panuje pomiędzy nami
niech się pani we mnie zadurzy
do diabła z innymi bzdurami
bo przecież nie sejm i senat
zadecydują o naszej miłości
nie będziemy brać pod uwagę
opinii podejrzanych gości
niech się pani zadurzy we mnie
od stóp do głowy w nocy i o świcie
ja też będę w pani zadurzony
na amen i na całe życie
|