Byłbym dziś trzydziestoletnim kaleką
nauczyłem się nie robić bałaganu
choć utkwiłem w nim jedną nogą.
Joanno
matka znienawidziła cię za zrujnowanie jej
niedorzecznych marzeń,
nie wiem czy była głupia
czy po prostu wyrachowana
uciekaliśmy trzymając się za ręce
i nasz synek.
To nam się udało.
Juz wiem czemu kochasz swoje psy
bardziej niż wszystkich ludzi czy facetów
całe życie są jak dzieci
w swym najpiękniejszym okresie.
Dodane przez pawel kowalczyk
dnia 21.09.2009 19:13 ˇ
7 Komentarzy ·
1157 Czytań ·
|