i tak łatwo powiedzieć
to nie moja bajka
mi przyszło przechodzić
ileś lat za późno
Wyłuszczyć czcionkę daty
Gruby druk wypycha nostalgię
Szuka przestrzeni na kartce życia
Szukam nieoczytanego partnera
Daję sobie minus
Minus wraca bumerangiem
Cieszę się jakimkolwiek zainteresowaniem
Ty mnie
Ja tobie
Marność mniej boli wymieniana
Niby nic sie nie wydarzyło
A każdy zarzucił spinningiem swoje rzeczy
Woda nie jest tak uczciwa
Nie oddaje
Ciebie, nic
Dodane przez grelmann
dnia 04.07.2009 06:04 ˇ
4 Komentarzy ·
734 Czytań ·
|