Człowiek to pies
który nie może niczego napisać
wprowadzony na szczebel
tej drabiny którą dokarmiasz
codziennie rano
i zazwyczaj boisz się otworzyć oczy
nie wiedząc jeszcze że to prawda
zaczynasz zapominać
na tych miastach zbudowałem pokój
który chyba cały czas nie jest wynajęty
dlatego ubieram się w niego
jak w matkę
znałem takie domy co się rozszerzały na cały świat
jak pończochy nazwane przez ciebie niebem
spadłem z nich
a rzeki zawinęły swoje palce
w cześć
Dodane przez raphaelism
dnia 30.06.2009 07:49 ˇ
2 Komentarzy ·
777 Czytań ·
|