my, jeszcze panny ale nie dziewice
jesteśmy skrzywieniem geometrycznym
naszych mężczyzn uwiodły inne kobiety
i dopiero teraz zrozumiałyśmy jak bardzo
kochałyśmy ich dezodoranty, ich swetry
bo kształt obrazu na nic nie wskazuje
nie wznieca żaru, bo smak farb
przeistacza się także w naszą gorycz
inne matki urodziły naszych synów
inne żony kochają naszych mężów
inna kostka leży w awinionie
a nam tu z nudów zesztywniały nogi
a nam tu z nudów zesztywniały ręce
i pozostaje tylko flirt na winogrona
Dodane przez pawelh
dnia 08.06.2009 12:42 ˇ
12 Komentarzy ·
822 Czytań ·
|