Z perfekcyjnie ułożonymi włosami
Czytamy w oryginale wiersze Brechta
Słuchając ambitnej muzyki
Rozświetleni blaskiem iluminacji
Razem ze słońcem
Wznosimy się na chmurkach
Ponad szkielety szarych kamienic
Wraki obumarłych drzew
Grubasa w chińskim podkoszulku
Wieszającego pranie na balkonie
Wagarowiczów z 19. ZSP
Marząc o uściskach drani
Gwałtem zdobywających nasze serca
W fikcyjnym świecie
Już prawie odrywamy się od ziemi
Szybujemy w powietrzu
Latamy
Ale co z tego skoro i tak po śmierci
Będziemy grać z diabłem w karty
I pić gorzałkę
Dodane przez Vanillivi
dnia 23.05.2009 22:55 ˇ
5 Komentarzy ·
544 Czytań ·
|