I tak jak świat podążam przez czas i nucę.
Nie daj się lalalala, nie daj się lalalala, jak ja.
A drzewa mówią mi: nie za mną stój, nie za mną się kryj, lecz idź i idę.
Posłucham was lalalala posłucham was lalalala, i pójdę w dal.
Lecz nagle głos, on woła mnie: to ze mną tu bądź. to ze mną się śmiej
Już wiem, ja żywcem pogrzebałam się w ten dzień.
I tak jak świat podążam przez czas, lecz świata nie widzę
Nie nucę już, nie idę już, lecz szydzę.
A drzewa mówią mi przyjdź jeszcze przyjdź, a on śpi.
Ja przyjdę tam, ja pójdę w dal, dalej niż sięgają twe oczy
Lecz co jeśli po drodze, znowu mnie ktoś zauroczy??
Dodane przez vinga
dnia 19.05.2009 09:14 ˇ
5 Komentarzy ·
628 Czytań ·
|