No i tak już jest tak być
powinno jezu cieszę się
że mi się odbiło
od dna
i już nic nie muszę udowadniać
ale walczyć? Odrobiłem domowe
wszystkie zadania przeczytałem
kilka odpowiednich książek
piłem z poetami którzy stali się
przyjaciółmi od wódki
I nawet dojrzałem by zrozumieć
móc przeznaczać pieniądze
co miesiąc odliczam od czterystu
w dół aż w końcu z Ewą dochodzimy
do wniosku że nie trzeba jeść
I kupujemy alkohol
spraszamy ludzi którzy tym samym
nas szanują
Zaciągam się świeżą gazetą
która następnie wyląduje w kiblu
i będzie nam służyć na wieki
wieków amen
Dodane przez Marcin Virtus
dnia 29.04.2009 03:30 ˇ
3 Komentarzy ·
696 Czytań ·
|