nie bardzo wiem po co ta choinka
ozdoby i cocacola
nie bardzo wiem po co urlopy
i sztywne siadanie do stołu
obrządki i obyczaje słowiańskie pogańskie
chrześciańskie
gospodarka dostaje kopa, ekonomicznie się opłaca
koniuktura rośnie
Ten Który Umarł na Krzyżu
urodził się w ciszy
bez śniegu, choinki, pasterki
Tych którzy mówią, że rozmawiają z Bogiem
zamykamy w domu wariatów
mimo to świętujemy narodziny Boga
byle by Tylko On Sam nie przyszedł....
przeszkadzać nam w świętach
pogranicze Szkocji 20-12-08 Marcin Kłapsia
Dodane przez Hiram
dnia 24.12.2008 19:28 ˇ
5 Komentarzy ·
861 Czytań ·
|