Autor |
RE: To tylko ja bronek |
bols
Użytkownik
Miejscowość: wrocław
Data rejestracji: 26.10.08 |
Dodane dnia 17.08.2009 17:52 |
|
|
Bronku, jeśli masz szczyptę smaokrytyki, to co może Ci tu zaszkodzić?
Zaszkodzi innym? O kogo tu chodzi?
bols |
|
Autor |
IRGA
Użytkownik
Miejscowość: Gdańsk
Data rejestracji: 04.02.09 |
Dodane dnia 17.08.2009 17:51 |
|
|
WIELKA szkoda. Znowu nastąpił podział na tych, co to ACH! i na tę "szarą masę" grafomanów. Najlepszym sposobem jest zabrać swoje zabawki z piaskownicy, żeby przypadkiem nie zanieczyściły się magmą i przenieść się do takiej pięknej, czyściutkiej, ze złotym piaseczkiem w środeczku. Szkoda, że zabrakło dobrej woli, by mimo wszystko, podzielić się z ową "szarą masą" swą wiedzą. Ponadto całkowicie niezrozumiałą dla mnie sprawą jest odgórne decydowanie, co POWINNO się komu podobać, a co W ŻADNYM wypadku nie. Wnikliwie czytałam regulamin PP i nie zauważyłam zapisu, który mówi, że szaraczkom wstęp wzbroniony. Grafomani byli, są i będą, ale to chyba nie powód, żeby inaczej myślącym okazywać pogardę. Przepraszam, jeśli ktoś poczuł się dotknięty. Pisałam pod wpływem silnego wzburzenia. Nie było moim zamiarem nikogo obrazić. |
|
Autor |
nieza
Użytkownik
Miejscowość: Śląsk
Data rejestracji: 11.03.07 |
Dodane dnia 17.08.2009 17:48 |
|
|
Nie wiem za co ten wielki szacun , bo nie znam człowieka, przyznaję, tylko że ten wpis na forum jest wg mnie jedynie świadectwem zniechęcenia i zwrócenia na siebie uwagi, a nie gestem odwagi. A odwagę to hoho trzeba tu mieć i to sporą - żeby dawać bezkompromisowe, szczere komentarze, nawet albo - tym bardziej swoim znajomym.
odwagi zatem ;) |
|
Autor |
Wojciech Roszkowski
Użytkownik
Miejscowość: Tykocin
Data rejestracji: 22.12.07 |
Dodane dnia 17.08.2009 16:29 |
|
|
Christos - a przecież Ty sam już odpuściłeś wskazywanie :) Jedna osoba nie zatka palcem wszystkich dziur w tamie. Koń jaki jest, każdy widzi. Portalowe wpisy czytają nie tylko użytkownicy. |
|
Autor |
Christos Kargas
Użytkownik
Miejscowość: Łódź
Data rejestracji: 11.09.07 |
Dodane dnia 17.08.2009 16:22 |
|
|
Może i nie wypada, ale powiem zarówno "a nie mówiłem", jak i "teraz rozumiesz"? Przypomnij też na czym polegała wymiana zdań między nami, niektórych z tematów w forum jeszcze nie wykasowano.
Może jednak spróbuje swoim przykładem wskazać innych komentatorom, jak to wiersze które wychwalają są... ...owe? ;)))
All power corrupts, but we need the electricity. |
|
Autor |
Jarosław Trześniewski-Jotek
Użytkownik
Miejscowość: Mława/Warszawa
Data rejestracji: 01.12.08 |
Dodane dnia 17.08.2009 14:47 |
|
|
Bronku :(
|
|
Autor |
IRGA
Użytkownik
Miejscowość: Gdańsk
Data rejestracji: 04.02.09 |
Dodane dnia 17.08.2009 14:41 |
|
|
ZASKOCZYŁEŚ mnie swoją decyzją. Nie wyobrażam sobie, żeby nie było Cię na portalu. NIE WIERZĘ!!! |
|
Autor |
Katarzyna Zając - ulotna
Użytkownik
Miejscowość: Ozimek
Data rejestracji: 12.08.08 |
Dodane dnia 17.08.2009 14:25 |
|
|
Bronku, coraz częściej czuję to samo, co Ty... nie powiem, jestem przywiązana do portalu, ale... i zniechęcona tym, co się dzieje coraz bardziej... więc raz tu jestem, a raz mnie nie ma...
W każdym razie fajnie było Cię tutaj poznać, dzięki Tobie polubiłam folklor i rymowanie (ale to na poziomie, a nie jakieś tam częstochowskie :-).
pozdrówka i oby można było jeszcze czytać Twoje teksty :-).
|
|
Autor |
Wojciech Roszkowski
Użytkownik
Miejscowość: Tykocin
Data rejestracji: 22.12.07 |
Dodane dnia 17.08.2009 14:14 |
|
|
Bronek - wielki szacun u mnie. |
|
Autor |
To tylko ja bronek |
kozienski8
Użytkownik
Miejscowość: Obidza
Data rejestracji: 03.07.08 |
Dodane dnia 17.08.2009 13:59 |
|
|
Witajcie. Poniedziałek dzisiaj, czyli także mój dzień. Wiersza jednak nie będzie, będą za to słowa podzięki wszystkim z którymi zżyłem się przez ten rok, będą też i słowa gorzkie.
Od jakiegoś czasu widzę co się tutaj dzieje, może i ze mną było podobnie, wybaczcie ale jak ostatnio poczytałem teksty h..ja warte i komentarze, czyli ochy i achy, czas na mnie, nie gadam że tu nie napiszę, myślę że tak, ale mnie się nie spieszy poczekam jak się u Was coś zmieni, nie chcę wyłuszczać o co chodzi, każdy chyba wie, nie chce się też za bardzo tłumaczyć z tych słów jakie powyżej napisałem, dyskusji się nie boję, wiedzą o tym poniektórzy, nauczyłem się między innymi tutaj sztuki, (jaką by ona nie była) posługiwania słowem i dzisiaj ręka nie sięga już prawie nigdy klawisza z napisem: bakspacer1;, bo chociaż ręka nawykła myśli są zawsze przed nią. Nie piszę wiele bo zawsze miałem zasadę aby oszczędzać drzewa o których tez pisałem, Trzymajcie się ciepło i nie gniewajcie się na starego górala, pozdrawiam, Bronek z Obidzy,
Bronek z Obidzy |
|