Jak na niebie ptak jak na słońcu cień?
Jak w twym życiu on tak ty kochasz go?
Nie potrafisz się powstrzymać
Nie możesz bez czułości wytrzymać
To zez normalna bardziej pewna
Jak to ze świat przetrwa?
I znów rano słonce zaświeci
Tak cieszą się wszyscy ludzie na świecie
Nie możesz czekać nie możesz szukać
Musisz pokochać dopóki masz sile
Potem na starość uśmiech radosny
Życia kształt inny taki miły taki piękny
Wdzięku pełen radosny w świetle miłości
Skąpany nie potrzebuje pomocy
Sama szukasz wyjścia i dobre znalazłaś
Bo jego masz on ciebie ma
I życie jest wesołe i szczęśliwe
Poeta znany powszechnie
14.01.08Rok
|