Możesz iść możesz przez życie biec
Wszystko przeminie czy tego chcesz czy nie
I to, co ważne i to, co nieistotne
Tytuły, stanowiska, stopnie
Wszystko przeminie jak śnieg stopnie
Miłość, nienawiść, smutek, śmiech
Wszystko przeminie ulotne jest
Młodość uroda, szpetota starość
Wszystko przeminie czy dużo dostałeś czy mało
Wojna i pokój, bieda, bogactwo
Wszystko przeminie nawet robactwo
Grzech, cnota, mądrość, głupota
Dobre i złe chwile wszystko przeminie.
Dodane przez Pingere
dnia 01.05.2008 13:54 ˇ
1 Komentarzy ·
658 Czytań ·
|