żyje tak samo jak śni
nie przeraża go samotność
może być równie zabawna jak
pijani policjanci w Miami
tylko prosi go o poezję
inaczej nie mówić ma wcale
Jezu nie śpij
proszę Cię
sprawdź czy dobrze zbawiłeś świat
albo wejdź w tę burzę
i w swojej łaskawości
w swojej szlachetności ucisz wiatr
bym mógł spojrzeć w swoje myśli
może trochę z boku
anglojęzyczna płyta
i jakieś teksty o miłości
zobaczą jak zmienia status
z zaraz wracam na nieobecny
Dodane przez judzia
dnia 25.04.2008 22:18 ˇ
1 Komentarzy ·
826 Czytań ·
|