Operacyjne połączenie dusz syjamskich
zajęło ciężkie miesiące
nie wiem gdzie mam oczy podziać
pojawiam się najpóźniej jak mogę.
Teleturniej z nieokreśloną nagrodą główną
i z dokładnie wyliczonym czasem na odpowiedź
kocham, nie kocham
nie wiem
pewnie mam chmury w głowie.
niedojrzały cham!
synek mamusi!
co to za facet bez prawa jazdy?!
po prostu za głupi by zdradzić...
Pamiętam wodę w zbyt chłodnym jeziorze
przekomarzanie się w trzcinach
szukanie skarbu na opuszczonej barce
i sekundę
tylko w policzek ale całkiem sami
Przyjeżdżam tam ze swoim synkiem
czasem wypatruję tej barki
boję się gdy tak nagle gdzieś biegnie
on ma oczy po zupełnie innej mamie.
Dodane przez pawel kowalczyk
dnia 21.04.2008 11:54 ˇ
4 Komentarzy ·
1091 Czytań ·
|