Popatrz na mnie.
Czekam. To widać.
Opleć me zmysły jak wąż
zsuń sie na ramiona wydłużaj
siebie skracając moje pragnienie
niech gwiazdy spadają w me dłonie
upiję sie nimi i powiem DOŚĆ.
Już widzisz?
To dobrze. Pozwól mi.
Zanurzyć się w twoich oczach
i nie tylko one niech mnie poznają
dogłębnie i dokładnie niech
radość twa będzie widoczna
i wpłynie we mnie kojąco
aż zachłyśniesz się mną i STOP.
To tej chwili już DOŚĆ i STOP
I sza.
Dodane przez niegowska
dnia 15.04.2008 13:14 ˇ
5 Komentarzy ·
705 Czytań ·
|