Bliskość naszych ciał, co za bliskość
Tak blisko, ale jednak wciąż niewystarczająco
Chcielibyśmy wciąż bliżej i bliżej
ale nie da sie tak, bo niby jak
Leżymy już od godziny w tej samej pozie
i moglibyśmy tak ciągle i ... jeszcze dłużej
Bicie Twego serca to boska muzyka
mój oddech świetnie z nią współgra
we wszystkim tworzymy doskonały duet
A gdy rozstania nadejdzie czas,
wtedy chce się być blisko, nie opuszczać Cię, choćby na krok,
oczy pełne łez i ze smutnych ust słowa wypływają wciąż : kocham Cię
gdy nie ma Cię wtedy jeszcze bardziej, mocniej czuje, że jesteś cząstka mnie.
Dodane przez adriano2290
dnia 14.04.2008 14:46 ˇ
7 Komentarzy ·
677 Czytań ·
|