Przestałam liczyć żagle
----------------------------
krawędzie przed - jakby pokoju było brak
ściany zawieszone koniecznie próg
by omijać klamki z pospolitym dotykiem
i kosmykami powoju żeby było ciaśniej
lato nie umrze wzejdzie późno w nocy
mówisz
wczoraj było - ano było
przytakuję
znikąd dzwoni telefon
nie odbierasz nie jesteś ciekawy
tak z koniczynki można wróżyć w nieskończoność
latem
fale przybijają do brzegu jak goście
będzie ich w tym roku
muszę odłożyć na półkę resztę suchych liści
Dodane przez hewka
dnia 26.03.2008 04:58 ˇ
6 Komentarzy ·
1186 Czytań ·
|