nie zaczynaj się we mnie
nie zaczynaj
bo nie będę wiedział jak cię w sobie skończyć
nie zaczynaj się we mnie
nie zaczynaj
nie kończ się nigdy
nigdy się nie kończ
nie kocham światła abstrakcyjnie
kocham światło na twoich włosach
ja zwracam uwagę na światło
a światło zwraca uwagę na ciebie
pogadamy jak zasnę - tak
jeszcze pięć nocy w skupieniu
i pogadamy jak zasnę
jak zwykle - ty i ja
jak sól i cukier
romeo i julia
sami w onirycznym czerwonym ferrari
sami w pustym mieście snu
nocą dotykamy się dłońmi
nie wiesz jak długo czekam na te chwile
kiedy wreszcie mogę ci powiedzieć 'kocham'
nie wiesz
jak trudno zasnąć w piekle
żeby śnić o raju
i jak trudno znów obudzić się w piekle
zresztą pogadamy jak zasnę
przyjdę
bądź
i może uda mi się już nigdy nie obudzić
nigdy się nie obudzić i iść i być z tobą
wojownicy nie powinni umierać we śnie
ale dla ciebie złamię spartańską regułę
i na grobie napiszą mi "pedał"
`06
Dodane przez Konrad Turula
dnia 21.03.2008 08:24 ˇ
8 Komentarzy ·
764 Czytań ·
|