Papierosy z bogiem palę
Niebo mam wytatuowane na szyi
Modlitwy relikwie sakramenty symbole
Ja pierdolę
Zdejmę cię z krzyża
Zdejmę cię z krzyża
Zdejmij się z krzyża
I leć
Krzyczą za mną ludzie
mówią że jestem głupi
że ginę w trudzie
Krzyczą że dadzą mi po dupie
A ja mam gdzieś wasze konwenanse
Ja pierdolę wasze pogubione szanse
Zdejmę cię z krzyża
Zdejmę cię z krzyża
Zdejmij się z krzyża
I leć
Ja mówię jezusowi cześć
I butelka spowiadam się
Wiosnę na szyi noszę
Zawsze mam kosę
Kochanie, pójdź ze mną
Zanim dorosnę
Zdejmę cię z krzyża
Zdejmę cię z krzyża
Zdejmij się z krzyża
I leć
Na rozdrożu stoję
Niebo w kieszeni stroje
Marynarka moja jak żona
zagubiona
Zdejmę cię z krzyża
Zdejmę cię z krzyża
Zdejmij się z krzyża
I leć
Dodane przez raphaelism
dnia 26.02.2008 12:27 ˇ
9 Komentarzy ·
747 Czytań ·
|