rozkaz z ramówki
impuls nie niosący myśli
jedyną refleksją
refleksy przykutych w ekran oczu
chciałbym wypełnić cię treścią
upycham trociny w gałgan misia
po intensywnie rozszerzone plastikowe
źrenice
włóczkowe kończyny karmią mnie truskawkami
od środy przynajmniej do piątku
trzeba odczekać
tak nakazuje logika i życzliwe podszepty
niech będzie wola twoja - czekam
pomyłki wradzają się
w przekorną chęć
by z pokerem w ręku
znów powiedzieć ''pas''
Dodane przez grelmann
dnia 07.02.2008 20:46 ˇ
6 Komentarzy ·
811 Czytań ·
|