liczby układają się w znośne ciągi gdzieś
po drodze gubisz algorytm pięć ale przy
powikłaniach marinizmu to już li czarne
mleko pozostaje bo cola dawno zostawiła
osad na zębach dzieci afryki tak jak i gloria
nike, mikrosyfy i ten nieszczęsny live aid z
szamanem za dychę. teraz mamy taki czas, że
tylko czekać nic nie robiąc określać coraz
bardziej pozycje "nie ma" skreślając za
sobą snopy światła, wiązki fluktuacyjne
i inne wymysły ponowoczesności zawsze
można też uciec w nisze - wyjedz
zapomnij, zostaw, poczekaj na to
co Cię dookreśli
Dodane przez lingue_zero
dnia 12.01.2008 13:26 ˇ
1 Komentarzy ·
619 Czytań ·
|