Powiedział, że jestem wodą.
Powiedział, że jestem wielka.
Jestem wodą - płynę przez życie,
płynę uparcie.
Nic mnie nie łamie - wody nie można złamać.
Nic mnie nie wzrusza - woda płynie swoim rytmem.
Nic mnie nie wstrzyma - przecież woda silniejsza
jest niż
skała.
Pamiętaj, że...
Jestem wodą. która
zmarznięta, będzie ranić palce
i bezlitośnie ciąć skórę.
Jestem wodą, która
ogrzana, miękko otuli
ciało, które
kocha.
Jestem wodą,
której nie zapomnisz.
Nawet, jeśli nie zostanie ze mnie
najdrobniejsza kropla
rosy.
Dodane przez Gatto
dnia 10.01.2008 12:43 ˇ
10 Komentarzy ·
655 Czytań ·
|