... często zapominamy o imionach utraconych
jak pierwsze latawce
aż da się odczuć że zabrakło i dotyka
pełzaniem po przygaszonym świetle w ten sposób
można uwierzyć
we wszystko albo wszystkim
podobno jest ktoś kto potrafi zrozumieć
zwłaszcza gdy zaczyna
od dużej litery
niczym słowo które kładzie lub
rozpływa deltą
(...) połykanie monet
taka tam nagość i dwie drzazgi w dupie
to przez te rumuńskie kurwy i szczyny poetów
przy pełni księżyca i gwiazdach
miłości
Dodane przez ozon
dnia 30.12.2007 09:05 ˇ
8 Komentarzy ·
1149 Czytań ·
|