kiedy już będę twoją przeszłością
nie myśl o mnie źle
przypomnij sobie kalejdoskop wrażeń
kiedy w tle grała nam młodość
spójrz na te zdjęcia gdzie włosy
rozwiane i słońce w uśmiechu lśni
tam poznasz prawdziwą kobietę
bez maski której zdjąć nie zdołałam
kiedy już będę twoim wspomnieniem
nie będę myślała o tobie źle
przypomnę sobie wir naszych ciał
i oddech twój na piersiach mych
spojrzę na fotografie gdzie patrzysz
iskrą nadziei w błyszczącym oku
tam zobaczę prawdziwego mężczyznę
bez okularów których zdjąć nie zdołałeś
czas pozakładał nam zbędne przykrywki
zniechęcenia i powszedniości
do cholery z nim
Dodane przez tajemnica
dnia 29.12.2007 19:07 ˇ
3 Komentarzy ·
620 Czytań ·
|