Bo do tej pory wszystko było płaskie
jak pierwszy obraz świata. Widzi to pani
na zdjęciach z ultrasonografu? Fala
rozprasza się, odbija. Pojedyncze przeźrocza,
błyski przyszłego, tylko pod światło,
w prześwicie. Materia, która pozwala
się zobaczyć. Taki diapozytyw na jasność
przechodzącą przez brzuch; niższa ziarnistość,
większy kontrast. Niepokój bezpiecznego miejsca,
nasączanie ruchem. Diaporama z pierwszym słowem:
dziewczynka.
Dodane przez reteska
dnia 03.12.2007 19:15 ˇ
17 Komentarzy ·
1287 Czytań ·
|