odurzeni zapachem czerwonych drzew
od pierwszego smsa wierzący w przeznaczenie
i magię oczu w tysiącach pikseli
każdy na własnej prywatnej sesji lęków
tęsknię do Twego głosu w komórce o północy
szepczesz a ja zapominam słów na pożegnanie
od godziny 8 do 17 nieszczęśliwi bez słońca
żyjący powietrzem nerwowej atmosfery
nasze niepoczęte dzieci o egipskich oczach
rodzą się w bólu gdy jesteśmy smutni
usunąć numer - tak czy nie, tak czy nie
Dodane przez diunna
dnia 09.11.2007 19:23 ˇ
4 Komentarzy ·
582 Czytań ·
|