"coś" wyjątkowego tego wieczoru
nie pozwala mi zasnąć
nieznane małe życie
zrodzone z minionych dni
czasem sprawiam, że serce bije mu mocniej
a czasem niemal kona w moich dłoniach
zbyt małe by móc je objąć
zbyt silne by je powstrzymać
ale ja też dorastam
i więcej we mnie mocy aby go uśpić
lecz czasem
w taki wieczór jak ten
ucinamy sobie krótką pogawędkę
nawet kawa nie jest potrzebna
wszystko jasne
pisze wiersz
i wiem, że tego chce
Dodane przez Ren
dnia 03.11.2007 12:48 ˇ
1 Komentarzy ·
810 Czytań ·
|